Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 138

Kategori: Stammen Icylake

 
Karri ville att hennes lilla flicka skulle bli bäst på allt! Eftersom Karri inte jobbade spenderade hon hela dagarna med att lära Coconut att gå, prata och givetvis gå på pottan. Coconut fick knappt vila. Kanske finns en gräns för hur bra mamma man kan vara...


 

Zucchini ville prompt skicka iväg Cucumber till den dyra privata internatskolan en bit bort från byn. Cucumber misstyckte inte, så bara några dagar efter han vuxit upp till barn åkte han iväg. 


 

Det var skönt att kunna be butlern om massage efter en hård dag på jobbet. Zucchini slet och slet. Han ville verkligen lägga på allt krut han bara kunde då han snart skulle fylla år och bli gammal. Butlern var nog lite för snäll, hela familjen var duktig på att använda honom.


 

Det blev snart dags för Coconuts födelsedag. Viljan att lära verkade följa med och hon ville så gärna visa upp det hon just byggt för sina föräldrar. Trist att de inte hade tid för henne... Speciellt Zucchini prioriterade inte att uppmärksamma barnen värst mycket, tyvärr.

- Mina simmar har slutat åldrats. Jag måste därmed åldra dem själv efter lämpligt antal dagar. Därför kan jag märkligt nog inte heller använda tårtan! -Skaparen


 

Coconut, som nu var ensamt barn i huset, var väldigt bortskämd. Eftersom de båda föräldrarna ofta prioriterade annat skämde de bort henne med dyra saker och ett oförskämt beteende på köpet. Då det bara var Coconut och butlern hemma kunde hon låta riktigt divig.




"Men vad är det som luktar? Har du inte satt igång diskmaskinen?! Det är ditt jobb att sköta vårt hem! Det stinker! Städa!!!"




KOMMENTARER:

  • emiliaolsson säger:
    2014-09-10 | 06:23:52

    Jag hade också det problemet. När jag installerade ett nytt expansionspacket så löste det sig. Om du redan har alla kan du ominstallera ett av dem.

Kommentera inlägget här: