Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 136

Kategori: Stammen Icylake

 
Två trötta föräldrar stod i höll i sina två små barn. Ett lite mindre än det andra. Denna gången blev det en flicka som fick heta Coconut. 


 

Efter några månader, då de kommit till rätta som tvåbarnsföräldrar, bjöd de in till fest. Men inte vilken fest som helst. Kvällen innan hade Zucchini tagit med sig Karri ut i hennes favoritskog i Dragon Valley och där friat. Karri hade börjat storgråta av alla hormoner, men självklart sagt ja. De bestämde sig för att ha bröllopet redan nästa dag.




Karri hade fixat inför bröllopsfesten hela dagen. När hon skulle hämta posten såg hon att hon hade fått några olika paket. Det kunde väl inte vara bröllopspresenter redan? Det var bröllopspresenter, från hennes släkt som tyvärr inte kunde komma. Hon skänke dem en varm tanke och skyndade sig att göra sig i ordning.




Zucchini hade hyrt in ett stort buffébord och det var upplagt allt möjligt smarrigt. Han försökte räkna gästerna på händerna och snart hade alla anlänt till festen. De hade blåst fina lila och rosa ballonger. Bröllopstårtan hade kostat dem mer än vad en bröllopstårta borde kosta, men det var det värt.




Solen började gå ner och Zucchini bad alla kära gäster att röra sig utåt mot dammen. Karri hade önskat att få gifta sig i solnedgången. Zucchini kunde inte svika sin blivande fru utan så fick det bli. Mamma och pappa var där, och Papaya som ni ser i bild. Även mormor Melon var där och spred sin kreativa aura. 


 

Himlen hade blivit vackert persikofärgad. De kunde inte sluta titta på varandra. Karri log mot Zucchini med hela sitt hjärta. Hjärtat som han hade fallit pladask för. De hade bytt ringar och gjorde sig redo för deras första kyss som nygifta. Det var kanske den bästa kyssen de någonsin delat. Lyckan var total!






Kommentera inlägget här: