Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 133

Kategori: Stammen Icylake

 
Zucchini stod ibland och pratade med sig själv i spegeln så länge att han höll på att somna. Han kanske tog jobbet på lite väl stort allvar ibland, men det var man tvungen att göra om man skulle komma någon vart - och bli rik på kuppen. Han såg forfarande till att ha tid med sin nya sambo, som verkade glädjas åt guldkortet. 




Det gjorde ingenting för Zucchini att hon använde det ibland. Men kanske att han behövde ta med sig det till jobbet så att det inte blev spärrat snart... På guldkortet sparade han simdaler inför alla dyra inköpen. Som den där bilen han tittat på och renoveringar till huset. Zucchini var också väldigt mån om sitt yttre och dyra kläder, men vissa saker var faktiskt viktigare.


 

Några kvällar senare gjorde Zucchini och Karri ett besök på biblioteket. Zucchini hade massvis med böcker, men inte riktigt alla man kunde tänka sig. Det hade visat sig att Karri var gravid! Karri ville göra allt för att vara så förberedd inför barnahavandet som möjligt. Speciellt inför förlossningen... Usch vad hon gruvade sig.

Zucchini var mest upptagen med att skriva autografer.


 

Karri älskade sitt nya hem! Hon var uppvuxen i en rik familj själv, men teknologin hade aldrig varit särskilt hög bland inredningen. Att kunna duscha och bli ren utan att ta av sig kläderna var toppen. Speciellt då man var gravid! Annars var såklart inte ett varmt bad dumt.


 

Det blev helg och Karri var höggravid. Zucchini var inte alls duktig i köket. Han hade inget intresse av det. Vad hade man betjänter till? Deras nya butler skulle faktiskt komma hem från sin resa på ett tag. Men samtidigt gillade Zucchini att känna sig lite huslig. Speciellt nu när han skulle bli pappa!


 

Sedan en tidig tisdagmorgon var det dags att föda. Zucchini var på jobbet, men hon ringde hysteriskt till honom och sa att han fick släppa sina affärsplaner för ett tag. Nu skulle de ha barn och hon tänkte inte föda själv! Hon gick på ostadiga ben in i sjukhuset och hoppades på att allting skulle gå snabbt.



Kommentera inlägget här: