Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 132

Kategori: Stammen Icylake


Zucchini höll på att bli tokig hemma. Han saknade Karri så mycket! Det hade gått ett par veckor. Familjen hade packat sina väskor lagomt till han kom hem. De berättade att de varit tvungna att skicka Clementine till militärskolan. Det gick inte att ha att göra med henne.




Efter han slickat rent en skål med kakdeg fortsatte han läsa böcker och öva sin talförmåga. Alla älskade honom på kontoret, men mycket räckte inte! Han skulle ha allt! Allas uppmärksamhet och all inflytelse. Ibland stod han och övade på kärleksförklaringar till Karri också, men det fick ingen veta.




Sedan ringde det plötsligt på dörren. Det var sent. Vem kunde det vara nu? När han närmade sig såg han genom glasrutorna. Det var Karri!! Hon skulle ju inte vara här förrän två veckor från idag!




De båda var helt överlyckliga av att se varandra igen! Zucchini tog och visade henne runt i huset. Under den veckan han hunnit vara hemma hade han hyrt olika firmor att renovera och dekorera om i huset. Hans föräldrar hade haft en bra, clean stil, men det kunde alltid bli bättre. Tillslut kom de fram till sovrummet. Då Karri skulle börja tömma sin stora, dyra garderob i hans kunde de inte vänta längre...




Zucchini ville inviga det nya spel- och partyrummet. Han älskade att de hade många liknande intressen. Karri var dock mer intresserad av det lilla gymmet han gjort i ordning på nedervåningen. Det började bli riktigt kallt och mycket snö ute. Det kändes skönt. Då skulle nog inte Karri föreslå så många skogspromenader!




Karri var inte ute efter att starta någon karriär. Eftersom de redan var rätt rika tyckte inte Zucchini heller att det gjorde något att hon blev hemmafru. Dessutom hade hon "gröna fingrar" och ville gärna stanna hemma och hålla växterna vid liv. Karri åkte direkt ut och köpte snygga, dyra klänningar och skor. Zucchini hade sagt att hon inte fick shoppa så mycket när han jobbade, och inte med guldkortet. Men visst blev guldkortet använt...




Kommentera inlägget här: