Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 128

Kategori: Stammen Icylake

 
Wow. Han kände så starkt för Nicole, redan! Tid och rum hade försvunnit för de båda sedan kyssen, och nu verkade det bli mer... Nicole sa att hon gärna sov över. Aset bodde i samma korridor som henne och hon ville undvika honom så mycket som möjligt.




Zucchini och Nicole spenderade en fantastisk helg tillsammans. Morgonen därpå fick han betygen för terminen. Han kunde inte ha blivit nöjdare! Han tyckte att han skött skolan sådär, med tanke på allt annat han inte räknat med... Men MVG stod det klart och tydligt i brevet.


 

Han påbörjade sin andra termin direkt. Ingen väntan. Han skulle ha sin examen, och helst nu på en gång! Han hade till och med valt att bjuda in några inneboende till herrgården. Hyran började bli lite dyr att betala helt själv... Dessutom var Zucchini inte direkt osocial. Så länge hembiträdet skötte sitt jobb skulle de nog komma överens!

 
 

Veckorna gick snabbt, proven gick bra, men Nicole slutade höra av sig. Hon svarade inte på hans sms, inte när han ringde. Zucchini var kär i Nicole. Det började kännas jättejobbigt att fokusera på studierna med alla de känslorna han inte hade fått besvarat. Han bestämde för att bjuda in till fest nästa kväll, insistera på att hon skulle komma....


 

"Alltså Zucchini, vi hade några bra veckor. Men jag är tillsammans med han igen. Jaaa, du får säga vad du vill, men jag älskar faktiskt honom! Han gjorde ett misstag, han kommer inte göra så igen. Så, det blir inget mer mellan dig och mig."


Zucchini visste inte vad han skulle säga. Han hade inte ens krafter till att få ett galet utbrott. Han blev så ledsen. Han lunkade sakta ut ur rummet. Hur skulle han fixa sista terminen med ett brustet hjärta?
 
 


Festen varade ända in på morgonen. Han hade tillslut bett Nicole att gå, det blev för mycket för honom. Zucchini hade några pizza-rester i kylen och försökte tvinga i sig mat fastän han inte var hungrig. Han tänkte trots allt på sin hälsa, och då var det ju bäst att inte svälta sig. Pizza var bättre än ingenting alls!



Kommentera inlägget här: