Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 126

Kategori: Stammen Icylake

 
Nästa morgon åkte han extra tidigt in mot studentcivilisationen. Han sökte kontakt med några. Han hade talets kraft och kunde snacka med de flesta. Det var bara de att de flesta verkade vara så otroligt nördiga här... Han hade inte sett en enda en i hans klass. Zucchini hade inhandlat en dyr guldklocka innan flytten. Fanns det någon annan med guldklocka kanske? Knappast.




Han satte sig ner och läste på så mycket han kunde. Zucchini älskade att plugga. De andra verkade bara älska att festa. Vilket slöseri... Han kunde festa då han var rik och förmögen med vackra damer som ville ha honom. Vad var det för vits att förstöra kroppen och hjärnan då man kunde satsa på att bli rik, snygg och vältränad istället?


 
 
Zucchini fick ångra det han tänkt. Några timmar senare stod han ute i kylan i djupsnön och spydde. Riktigt mycket spydde han. Han hade ingen aning om att alkohol... Kunde ha denna effekten på en. Han tänkte ju bara smaka, haka på gänget liksom. 

"Går det bra där nere? Du vet, du kanske ska gå in och snacka med Nicoles pojkvän! Han är ganska arg på dig!"


 

Zucchini förstod ingenting. Han gick in och fick se en kraftigare kille slå till sin... flickvän? Zucchini såg dubbelt och kunde snabbt stå, men sluddrade fram att han var en j*vla idiot som slog en så vacker tjej.

"Vacker tjej?! Du ska inte snacka om min tjej! Du har redan gjort nog! Nu är det DIN tur!!!"
 
 
 

Zucchini hade däckat i soffan efter festen. Han vaknade yrvaket och kände hur han frös. Han tittade ut och fönstrena var helt igenfrostade. Zucchini hade aldrig haft minnesluckor förut, men nu kom han inte ihåg någonting. Han mindes den där killen som slog sin tjej, som sedan slog honom också... Han kände hur halva ansiktet värkte. Aj vad ont det gjorde. Det började ljusna och han gick upp.


 

Var det något Zucchini hatade så var det att vara ofräsch. Han kände hur han stank svett och alkohol och tog en varm dusch. 

"Men vad f*n gör du där inne?! Har inte du gått än? Du ställde till med en j*vla scen igår! Du är inte välkommen här!"



Kommentera inlägget här: