Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 125

Kategori: Stammen Icylake

 
Han hade tur att de flesta informationsmötena var lagda på eftermiddagen. Yrvaket klev han ur den mörkblå, säkert svindyra bilen och klev in i huvudbyggnaden. Han ställde sig med några andra ungdomar och såg en av lärarna gå igenom utbildningsplanen.


 

Zucchini insåg att han inte hade ätit sedan sent igårkväll. Han stod i säkert en kvart och försökte få ut en sabla pepsi som slukade hans pengar utan att ge honom vad han köpt. Zucchini, som var en galen sim, började banka, putta och välta hela automaten. 

"Ööööh, behöver du hjälp eller?"


 

En mörk kille som stod och spelade hade ironiskt frågat om han behövde hjälp. Zucchini fick något galet i blicken. Varför skulle han behöva hjälp?"

"Nej jag behöver inte hjälp! Behöver DU det kanske?! Med att vinna spelet? NEJ JUST DET!!"




Zucchini gick snabbt iväg och funderade på varför han fått ett sådant utbrott. Ibland förstod han sig inte på sig själv... De där galna infallen. Han var en trevlig och ordentlig kille, men ibland behövde han bara få utlopp för all galenskap i sig. Han hoppade att det inte skulle hända för ofta bara.


 
 
Innan han åkte hem för att ta igen ytterligare några timmars sömn svängde han förbi fiket. Han var tvungen att få i sig mat, så var det bara. Han såg det mest förtjusande cafébiträdet bakom disken. Zucchini hade gott om självförtroende och gick direkt bak till henne för att lägga in en stan. Zucchini visste att han såg bra ut. Det här skulle inte vara en match!

"Men vem tror du att du är?! Kommer in bakom disken för att ragga på mig? Tror du att du är den första som gör det här eller? Ledsen, men jag är inte intresserad av er småglin..."


 

Nej det blev ingen succé. Småglin förresten. Hur gammal var hon själv?! Han hade gett henne galna ögat, skyllt på att han hade en obotlig sjukdom och gått därifrån. Han beställde en pizza till den stora herrgården innan han lade sig för natten. Han hoppades på att nästa dag skulle sluta bättre.




Kommentera inlägget här: