Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 124

Kategori: Stammen Icylake

 
Vår sjätte arvinge hade precis klivit in i vuxenlivet. Zucchini hade gjort alla anslagstest han kunnat dagarna innan hans födelsedag. Det var en självklarhet att han skulle till universitetet! Tatueringen hade inte kunnat bli någon annan än simdaler-märket.




En stilig, ung karl med bakåtkammat hår satt och åt frukost med sin gamle far.

"Du vet att jag åker imorgon va? Till universitetet?
"Ja, det gör du ju! Jag börjar bli så glömsk. Det kommer vara helt rätt för dig. Tror aldrig jag sett någon så målinriktad som du."
"Klarar ni er med... Clementine?"

Zucchini tittade lite oroligt på sin far.




"Jag hoppas det. Jag och mamma har pratat. Är vi oförmögna att lösa det här måste vi skicka henne till ett internat. Då måste vi lämna det i någon annans händer. Hur jobbigt det än känns..."

Zucchini gav Grape en klapp på axeln och gick upp på sitt rum och forsatte packa.




*Äsch, jag är ju aldrig sen!!* Zucchini fick kasta ner det sista i väskan och springa mot taxin som skulle ta honom till sin nya lya och sitt nya studentliv. Han kramade snabbt om sina föräldrar medan han såg Clementine uppe på övervåningen. Hon stod och vevade upp långfingret mot honom och log elakt.

Nu skulle han slippa henne i alla fall!


 

Resan var lång dit han skulle studera affärsjuridik. Det hade ljusnat när han kom fram. Det var sen höst och den första snön hade precis kommit. Han gav hyresvärden ett fast handslag, slängde fram en bunt sedlar och sa att han garanterat skulle trivas på den här stora herrgården. Han hade hyrt studentstadens dyraste herrgård alldeles själv.




Zucchini var helt slut efter resan och lade sig direkt och vilade i det största sovrummet med den största sängen. Lakanen kändes lyxiga. Allt var städat, rent och snyggt då han kommit in i det gigantiska huset. Han vaknade till alldeles för sent på eftermiddagen. Snön hade hunnit lägga sig som ett lager. Han valde ut en av de två sportbilarna i garaget och åkte in till universitetet.



Kommentera inlägget här: