Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 43

Kategori: Stammen Icylake


Så blev Pomegranate småbarn! Med sin pappas ögon och med en okänd hårfärg? Pomegranate var modig och ivrig. Ivrig verkade vara något som gick i släkten. 


 
Efter kriminella dagar på jobbet var det alltid skönt att komma hem och koppla av med en bok. Den nya bokhyllan lyste starkt i lila, och Apple var mycket nöjd med hur de renoverade rum efter rum. Orion nickade ofta till framåt kvällen. Att ta hand om båda sina döttrar, mestadels ensam, tog på krafterna. För att inte tala om växterna... 

Var det verkligen rättvist av Apple att lägga allt ansvar på honom? Självklart inte, men hon var ju ond...

 
Att avsluta kvällen med att stjäla godis från sitt barn, det var det bästa! Lilla Pomegranate skrek och Apple njöt i fulla drag av att göra en så ondskefull handling mot ett hjälplöst litet barn. 


 
Ändå kunde hon inte låta bli att avguda sina barn. De var ju trots allt hennes barn! Hon fann Pomegranate så speciell. Hennes hjärta smälte varje gång hon tog henne i famnen. Hon visste inte vart Pomegranate fått sina spetsiga öron. Inte håret heller för den delen. Men vampyr, förstod hon ganska snabbt att hon var. Orion var övertygad redan innan Pomegranate kommit upp.


 
Det var lätt att glömma bort att Pineapple var i huset. Hon var alltid instängd på sitt rum eller ute och byggde snögubbar och iglos. Apple var benägen att göra skillnad på sina barn. Hon älskade dem båda. Pineapple för att hon var ond och så lik henne själv, Pomegranate för hennes unika drag och vampyrism. 

Om Apple bara kunde älska dem för de dem var? Det vore väl slöseri med kärlek.


Men något de båda föräldrarna inte glömde var att Pineapple skulle bli tonåring ikväll! En tårta hade de inte hunnit med att skaffa.

"Vi fixar det åt det sen gumman, om du vill ha!" Pineapple såg inte särskilt besviken ut, men Orion ville vara en bra pappa och behandla sina döttrar rätt, varje dag.



Kommentera inlägget här: