Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 39

Kategori: Stammen Icylake

 
Orion var så lycklig över sin lilla dotter. Och över att få bo med kvinnan i sitt liv! Visst, han hade sina vampyrstunder då han spenderade tid hemifrån, men det hoppades han på att Apple skulle förstå.


Pineapple föddes med egenskaperna ond och ivrig. Apple kunde inte tro att det kunde vara så mycket jobb med ett så litet barn... Det var mycket skrik, fastän det ser ut som att Pineapple gör tummen upp.



Orion hade också gröna fingrar och älskade att påta med Apples plantor. Det var väldigt tur eftersom de båda hade fullt upp med Pineapple! De passade på att rensa, vattna och skörda medan Pineapple sov. Vilket inte var några längre stunder i sträck.



Apple kunde äntligen börja fixa till kyrkogården. Hon visste hur hennes mamma ville ha det. Såhär hade det troligtvis sett ut på hennes hemplanet. Blommor och växter var något de både uppskattade, så självklart fick det bli mycket av den varan. Apple berömde sin mor för hennes kuslighet och stod och snackade halva natten.



Lite lugnare i huset blev det när Pineapple blev småbarn. Hon var väldigt självgående och verkade ha fått mamma Apples alien-drag. Apple var dock frustrerad. All tid med småbarn tog upp tiden hon kunde ägna sig åt kriminella aktiviter och sin livsönskan. 


 
Hon var trots allt ond, och de känslorna gick före Pineapple...
 
 
 
Kommentera inlägget här: