Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 28

Kategori: Stammen Icylake

 
Apple hade blivit tonåring! Vilken märklig känsla. Nu levde hon faktiskt som en alien. Ingen mer vanlig sömn, mer vaken tid. Apple åt några tuggor av tårtan och kände direkt att hon behövda ladda om. Pappa Xeep hade förklarat för henne på ett ungefär hur det skulle fungera i framtiden. Hon hade det naturligt i sig förstås.

 


Apple hade blivit lovad att få ett staffli på hennes födelsedag. Många timmar spenderades målandes! Konsten var viktig för henne. Att få gå in i en annan värld och skapa. 

 
Xeep var kanske inte den bästa styvfadern, men han drog åtminstone in pengar. Olive blev överlycklig då hon insåg att hon hade råd med en ny säng! Det var nästan som hemma på Isistorm.




Apple åkte iväg till ett uteställe och hittade det mest coola instrumentet. Allt var frid och fröjd, hon lärde känna några bybor, en del riktigt fräscha, tills hon såg pappa Xeep där... Han var inte ensam. 



Apple sprang hem efter en snabb konfrontation och förstod inte hur hennes pappa kunde göra något sådant. Han hade haft armarna om en ung tjej. Hon såg inte mycket äldre ut än Apple själv. Hon kände sig illamående och visste inte hur hon skulle berätta för mamma. För hon skulle väl berätta? Det här var bara inte rätt.


 
Olive låg och sov då Apple kom hem. Fastän Apple var ond kändes det lite väl rått att väcka henne med den nyheten. Hennes mamma var faktiskt den sista hon ville vara ondskefull mot. Hennes pappa, kände hon inte lika ödmjuka tankar för längre. 


 
Xeep hade försökt hinna ikapp hem hack i häl. Han störtade in genom ytterdörren och drog med Apple in på toaletten. "Du säger inte det här till din mor!! Du väcker henne inte. Det här stannar mellan oss! Vi är nog gamla. Hon behöver inte veta allt. Lägg inte näsan i blöt nu. Du är min dotter, och min dotter gör som jag säger!"

Apple fräste åt sin far och funderade på om hon skulle prata med sin syster om detta. Xeep var inte hennes pappa längre - han skulle ut härifrån.


Kommentera inlägget här: