Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 97

Kategori: Stammen Icylake

 
Det spelade ingen roll att Pear fått utegångsförbud. Han skulle på balen i alla fall! Han beställde en vit limo för mamma och pappas pengar och bad bilen köra en bit ifrån huset. Sedan smög han ut. Han posade lite i sin stiliga vita frack innan han hoppade in brevid Adrianne.




Melon och Jamie var så förälskade i varandra att de inte märkte att Pear inte var på sitt rum. När han smög in nästa morgon förblev han osedd. Det skedde nämligen ett frieri i sovrummet!




"Åh!! Ja, Jamie. Det är klart jag säger ja!!!" 

Jamie tog henne i famnen och så att det var tur det, för ringen hade inte varit lätt att få tag på. Han hade velat fria länge men inte hittat den vackraste ringen av alla. Han hade pratat med några älvor på Island som skickat över den.




Trots regnet sprang det ut till trädkojan. Det var svårt att hitta tillfällen att vara intima när de var så många i huset... En trädkoja funkade perfekt.

 


"Är det sant att du och mamma ska gifta er pappa?" 
"Ja, det är klart gubben! Jag har velat gifta mig med din mamma länge, men du vet. Ibland krävs det några extra år för att hitta den perfekta ringen."

Grape gav honom en kram. Han var en liten romantiker där inne, trots att han var så ung.

 


De bestämde sig för att gifta sig nästan genast. Många av de nära och kära kunde komma trots den korta varseln. Melon, som numera var Älvdrottning, hade ändrat sina vingar. En liten förändring skulle man väl göra som gift! Ett tips är att ta av sig solglasögonen medan man kysser den äkta maken...




Kommentera inlägget här: