Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 96

Kategori: Stammen Icylake


En glad, sockersöt Kiwi flög ut ur sitt nya rum. Hon var så nöjd! Riktigt tjejigt, precis som hon ville ha det. De andra ropade att hon skulle komma ner och äta tårta, det var ju ändå hennes födelsedag. Helst ville hon bara stanna på rummet, länge.

 


Gästerna hade tagit med sig massor med mat. Grape åt allt vad han orkade! Han kunde nästan äta hur mycket som helst trots sin lilla storlek.

"Haha, du är allt ett litet matvrak du Grape! De där kuberna såg intressanta ut. Var de goda? Kanske din mormor ska ta och smaka." Chloe var på festen med Pomegranate och njöt av varenda sekund med sina barnbarn.


 

På natten, efter att festen var slut, kom Adrianne förbi. Då hettade till på riktigt mellan dem. Pear undrade om de skulle dra ut till stan. Kolla om de tog sig in på någon av klubbarna eller bara sitta ute och titta på stjärnorna. Adrianne nickade och sa att hennes föräldrar ändå var bortresta, så de kunde spendera natten där sen.




Pear hade haft natten av sitt liv. De hade tagit sig in på en av nattens klubbar, dansat hela natten, och fortsatt morgonen hos henne... Sedan sov de bort hela dagen och Pear var inte hemma förrän klockan sex nästa kväll. Melon var hysterisk.

"Jag har försökt ringa dig sjutusen gånger!! Har du någon aning om hur rädd jag blev då jag såg att du inte var hemma imorse?! Det spelar ingen roll om du är kär eller vad det är, såhär GÖR du inte en gång till!!!"




Pear visste inte att hans genomgoda mamma kunde ryta till sådär. Han suckade. Så jävla jobbigt att ha föräldrar. Någon som övervakade en hela tiden. Han var mogen nog att göra vad han ville! Men nu hade han fått utegångsförbud.

 


"Du går inte på balen imorgon heller!!!"

Fan. Pear som just hade frågat Adrianne. Och fått ja.



Kommentera inlägget här: