Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 91

Kategori: Stammen Icylake

 
Det blev dags. Melon skulle föda! Jamie fick problem med barnvakten och kunde inte följa henne till sjukhuset. Men nu var han på väg. Han var stressad och förväntansfull.


 

Några timmar senare var den nya familjen hemma igen. Melon fixade till sitt färgglada smink som alltid fick henne att känna sig mer som sig själv, sedan slog hon sig ner med deras nyfödde son i gungstolen. Jamie hade skakat lite på huvudet åt att namnen i stammen Icylake var tvungen att vara en frukt eller grönsak, men han älskade Melon så mycket att det inte gjorde någonting.




De bestämde sig för att ge honom namnet Grape. Grape hade fötts med egenskaperna vänlig och lättimponerad. Pear hade fötts som en god sim, men det spelade mindre roll för Melon. Hon skulle älska sina barn villkorslöst ändå. Att vara vänlig var en god väg till att bli god!




Pear växte upp till barn nästa dag! Han begav sig snabbt ut i naturen för att leta efter roliga saker att göra. Att ha en damm att fiska i på gården var inte dumt. Speciellt då hans lillebror mest skrek hela tiden där inne...


 

Pomegranate och Chloe hade äntligen kommit hem från Rumänien. Melon bjöd över henne för att besöka hennes nya lilla familjen. Den nya stammen Icylake! 

"Åh vad trevligt att få komma hit igen och se hur ni har det! Så fina barnbarn jag har. Och älvor är de allihopa. Jag som trodde att mina barnbarn skulle bli vampyrer. De är då de finaste älvbarnen jag sett!"




Melon sa adjö till sin mamma och bad henne hälsa Chloe så mycket. Det var ganska galet att hennes mamma inte såg ut att vara en dag äldre ut än henne själv. Men såhär var det väl att inte vara mänsklig...


 
Kommentera inlägget här: