Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 90

Kategori: Stammen Icylake

 
Allt kändes perfekt med Jamie. Varken Melon eller Jamie ville vara ifrån varandra. Dessutom var han bra med Pear! Men goda simmar, älvor specifikt, kunde väl inte göra något dåligt. Melon var varsam om sina känslor, men för denne goda, atletiska älva var det svårt att hålla dem i shack.




Jamie hade nästan hunnit flytta in då Melon fick det bekräftat. Hon var gravid igen! Hon berättade försiktigt för Jamie, rädd att det kanske skulle sluta som med Walter... Men Jamie lovade henne att det skulle bli bra. Han hade alltid velat ha barn. Och nu skulle han få barn med henne!


 

Jamie tog snabbt sitt pick och pack och flyttade in i Icylakes hem på en gång. Han tog dessutom med sig en drake. Melon blev imponerad, hon trodde inte att han var en sådan djurvän! Men det var han. Det kändes tryggt för Melon. Att han skulle vara snäll med katterna också var ett plus.


 

Melon var rastslös under graviditeten. Pear tog nästan hand om sig själv mot slutet av hans småbarnsår. Det var så många växter som dött sedan Melon blev själv i huset. De var ju så många... Det kändes hemskt att se blommor dö, speciellt då man var älva. Men Melon hade inte trädgårdsintresset. Det kunde inte hjälpas.


 

Jamie var inte brandman längre. Nu när han hade ett fint boende med sin kära Melon, en extrason och ett barn på gång valde han att gå efter sina drömmar som kirurg. Då han inte kämpade på sin nya arbetsplats var han antingen hemma och tog hand om Melon, eller i biblioteket för att studera. Och det var inte bara yrkesrelaterat han läste...




Han hoppades på att han skulle bli en bra pappa. En snäll, god, duktig pappa! Han betade av babybok efter babybok. Melon och deras son/dotter förtjänade det bästa.


Kommentera inlägget här: