Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 86

Kategori: Stammen Icylake


Melon hade börjat bli ganska känd i staden. Fortfarande var hon inte mycket till musiker på jobbet dock. Hon tyckte det var orättvist då hon faktiskt maxat gitarr, bas och piano! Hon posade lite för papparazzin utanför jobbet då hon plötsligt var tvungen att ta sig hem, fort!

 


Melon var tvungen att sjukskriva sig nästa dag. Hon mådde så dåligt. Hon hade aldrig varit sjuk förr, inte värre än någon lättare förkylning. Var det något hon hade ätit? Var det vinerkräksjukan? Det var ju inte vinter än. Kunde inte älvor får vara immuna mot sådant här?!


 

Det var tur att det hann bli helg och att Melon inte jobbade. Hon kände sig fortfarande underlig. Då det plötsligt slog henne. Hon hade blivit gravid!! Magen hade växt, om än inte så mycket. Melon blev helt chockad. Det var inte såhär hon hade föreställt sig sin första graviditet. Hon och Walter var ju inte ens ett par än.



Det blev för mycket. Hon svimmade av på golvet och låg där i några timmar. Ryggen värkte då hon äntligen vaknade. *Gravida ska nog inte sova på golvet*, tänkte hon bittert och gick och lade sig i sin säng.


 
Nästa morgon mådde hon bättre. Hon skulle ju bli mamma! Hon skulle föda en god, underbar älva! I alla fall hoppades hon på att det skulle bli en älva. Walter var ju inte det, så det fanns en chans. Hon ringde dit honom och höll tummarna på att han inte skulle bli arg. Det var ju visserligen bådas ansvar att det inte skulle bli ett barn. 

 

Walter lugnade henne direkt och sa att det var en jättebra nyhet! Han gav henne en lång kram och frågade om hon visste om det var en flicka eller pojke. 
 
"Nej jag vet inte det. Jag vill inte veta heller! Det får bli en överraskning!"
"Det måste bli en pojke. En renrasig ondskef... En fin pojke, menar jag."

Melon spärrade upp ögonen och frågade om han höll på att säga ondskefull. Walter sa smörigt att aldrig skulle han stå på den onda sidan. Melon valde att lita på honom också fortsatte de att kramas.



Kommentera inlägget här: