Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 85

Kategori: Stammen Icylake

 
Melon hade hittat igen djuradoptionskillen Walter på nätet och bjöd över honom på en drink. Det hade hettat till lite där vid överlämnandet av Elven. Walter var helt fascinerad över Melons älvkonster.




Det blev sent och Melon bestämde sig för att han kunde sova över. Melon tyckte att Walter hade så fint hår. Som en vacker älva! Fastän han nu inte var älva. De kunde knappt sluta kyssas, men tids nog var Melon tvungen att fara till arbetet.




Katterna höll sig undan Melons nya förälskelse. De tyckte det var något lurt med honom. Elven hade blivit en stor, fin, lurvig katt och hade börjat bekanta sig med sin bästa vän Goliath på ett romantiskt plan.


 

Vilket härligt liv hon hade! Melon passade på att ta ett dopp i ån innan solen gick ner. Det varmt och skönt trots att det hade blivit höst. Hon kunde inte sluta tänka på Walter. Vilken man! Hon var dock rädd för att hon hade fallit enbart för hans utseende. De hade inte pratat så mycket...


 

När hon kom hem fick hon en ljuvlig överraskning. Elven hade fått ungar! Två kopior av Goliath. Det var två hanar som fick heta Dimmu och Borgir. Melon tittade storhjärtat på de små, men visste inte om hon skulle ha tid med fyra katter. 




Ungarna skulle få vara med sin mamma tills de blivit gamla nog. Sedan skulle hon hitta ett bra hem åt dem, hos godhjärtade människor som älskade katter. Det fick bli det bästa!


 
Kommentera inlägget här: