Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 84

Kategori: Stammen Icylake

 
Första jobbdagen hade gått bra. Så bra att hon hade fått uppdrag under helgen! Hon skulle åka och hjälpa till på scenen på en stor show inne i stadens arena. Melon var heltaggad. Visst, det var inte scenarbete hon tänkt sig i och med hennes livsönskan att bli rockstjärna, men det var väl en bit på vägen.




Hon pratade med en nyfunnen vän och kollega i telefon samma kväll.

"Ja men om du ska bli sedd måste du synas. Du måste göra galna saker, fånga papparazzis. Allt handlar tyvärr inte om musiken i den här branschen..."



Melon tackade för råden. Så länge hon inte gjorde något ont eller elak skulle det väl inte vara något problem att vara galen! Att bli kändis verkade vara en genväg till hennes drömmar!




Hon började lite smått nästa dag efter jobbet. Hon skrämde inte bara slag på någon med sin megafon, utan på en papparazzi dessutom!

"HALLÅ DÄR, TYCKER DU DET HÄR ÄR GALET VA? DET HÄR DÅ?! SKRIV EN HISTORIA OM MIG!"


Papparazzin Antonio blev vettskrämd och tog nervöst upp papper och penna. Melon förstod inte att det var för att han kände sig hotad. Då skulle ju hennes illusion om total godhet gå i kras.

 


Hon var ju inte galen egentligen. Hon bara spelade. Det var skönt att komma hem till katterna. De var så lugna och fina. De hade verkligen fastnat för varandra. Elven skulle inte vara unge så länge till heller.


 
 
Älvkrafterna räckte inte riktigt till för att laga sopmaskinen som gått sönder. Hon hade pengar, så hon ringde efter reparatören. 

"Haha, ja. Du vet jag, jag är lite klantig. Jag är en nolla egentligen. Men schhh, säg inte till någon!! Det är bäst att du kommer hit och lagar det här innan jag får en allvarligare elschock. Hur skulle det se ut?"


 
Kommentera inlägget här: