Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 82

Kategori: Stammen Icylake

 
Så här var alltså Melon Icylake. Fjärde generationen av stammen Icylake! Morgonen därpå hade de alla åkt iväg. De tog med sig alla djuren förutom Goliath. Melon ville så gärna ha kvar honom, men hade även klargjort att hon inte kunde ta hand om alla djuren själv.



Hon spenderade sin första ensamma dag i sin nya säng med en god bok. En god älva med en god bok, kunde det bli godare! Hon kände sig inte ens manad att klä på sig. Kanske ta ett dopp i poolen fram mot eftermiddagen kunde vara skönt. Det pirrade av lycka i hela kroppen då hon insåg att allt som fanns i detta hemet nu var hennes!

 


Goliath, som nu var ensam katt, hade hittat en ny favoritplats i Melons sovrum. Den höga byrån med gulddetaljer! Ibland satt han där och skrek rakt ut. Hon funderade på om han saknade en kompis. Plötsligt kände hon sig väldigt taskig och hjärtlös som lämnat Goliath helt ensam, utan sin familj!




Melon ville egentligen inte ta på sig mer ansvar, men hjärtat för Goliath var större än hennes själviska begär. Hon ringde kattstallet direkt och hörde ifall de hade några katter som behövde tas om hand om. Givetvis hade de det, och några timmar senare kom en blond, snygg kille förbi med en liten katt.

"Jaha! Du jobbar på kattstallet alltså? Visste inte att de anställde sådana snyggingar, hehe."
Killen skrattade högt och nickade uppmuntrande mot Melon. Blyg var hon i varje fall inte.




Den snövita lilla kissen var alldeles lurvig och go. Melon borrade in ansiktet i henne och tänkte att hon skulle bli en utmärkt kompis åt Goliath! Melon gav henne namnet Elven.


 
Solen sken, fåglarna kvittrade och Melon stod och grillade tofukorv. Hon försökte äta vegetariskt så gott det gick. Hon förstod inte hur en god älva, eller sim för den delen, kunde äta djur. Andra levande varelser som mördats för att bli uppätna. Hon skakade av sig de obehagliga tankarna och lutade sig tillbaks med en tofukorv i bröd.



Kommentera inlägget här: