Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 79

Kategori: Stammen Icylake

 
Chloe var ledig idag och hade smörjt in sig i vampyrsolskyddskräm. De försökte ta hand om stammens växter så gott de gick, tyvärr dog de en efter en. Men idag var inte vilken dag som helst. Pomegranate ville att det skulle se fint ut på gården. Det var tvillingarnas födelsedag!




Melon och Carrot hade peppat varandra hela dagen. Ikväll hände det! Ikväll skulle de bli vuxna!! Pomegranate hade ringt dit alla sina kompisar, Melon och Carrot hade ringt dit alla sina och festen var i full gång.




Melon hade redan hunnit påbörja sin utveckling. Carrot fick bråttom, tänkte ut en bra önskning och blåste snabbt ut ljusen! Det såg lite läskigt ut att genomgå en förändring sådär. Ändå gjorde dem det varje gång de fyllde år. Jaja, det var bara att bita ihop. Inget mer tonårsliv!




Melon sprang in till spegeln och begrundade sitt nya, vuxna jag. Helt fantastiskt! Sedan grävde hon fram något längst bak i den stora garderoben. En flaska med rosa innehåll. Ett elixir. Hon hade fått tag på det och nu var det äntligen dags!




Drycken smakade sött. Som blommor, grönska och saft. Hon kände sig yr och illamående för ett slag. Hon blundade för att underlätta förvandlingen. Sedan kunde hon inte vänta. Hon slog upp ögonen och hoppades på att det var klart. Hon tittade på sig själv och hade nog aldrig känt sig så lycklig. Hon var en älva!!


 
"Titta på mig! Titta på mig! Åh, bara titta på mig. Helt otroligt. Äntligen! Äntligen är jag älva! Ingen mer vampyr!"


Carrot hörde hennes uppspelta röst utifrån och rusade in för att se hennes förvandling. 
 
 
 
Kommentera inlägget här: