Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 72

Kategori: Stammen Icylake


Till råga på allt hade Winter och Leia fått loppor. Pomegranate behövde hålla sig sysselsatt, så hon badade gärna djuren. Vilken tur att de fanns. De gjorde det så mycket lättare att läka efter förlusten. 

 


Chloe hade inte velat börja jobba så snart igen. Hon ville vara hemma och ta hand om Pomegranate och barnen, då de alla var väldigt ledsna. Men Pomegranate insisterade på att de behövde pengarna och att hon klarade sig.


 
"Åh Leia. Du har väl inga bekymmer du... Så enkelt att vara katt." 
Pomegranate suckade. Men tur var det kanske att djuren inte hade några bekymmer. Annars hade de kanske inte kunnat ge lika mycket villkorslös kärlek.


 
Nej, Leia hade inga bekymmer annat än att hon kanske snart skulle bli gravid? Leia och Baghera hade bekantats ordentligt. Särskilt efter att Leia blivit fullvuxen katt. Tvillingarna ville så gärna ha kattungar. Kanske skulle de få som de ville.


 
De båda älskade vintern och snön. Det fanns så mycket att göra! Snögubbar, iglos, dränka varandra med snöbollar. De byggde snögubbar vid den lilla stam-kyrkogården. Carrot tänkte att gammelmormor och mormor säkert ville ha lite sällskap. Orions grav hade flyttats till Dragon Valleys kyrkogård. Pomegranate hade förklarat att hans önskan var att bli flyttad dit.


 

"Varför gjorde du en lieman, Melon? På en kyrkogård?! Nu går jag härifrån."


Melon tänkte inte så. Hon tyckte att snögubben blev cool. Det var allt. Men Carrot tog illa upp. Melon förstörde snögubben och gick efter henne. Hon ville inte göra Carrot ännu mer ledsen.



 
Kommentera inlägget här: