Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 63

Kategori: Stammen Icylake


Vilket elände. Pomegranate visste inte hur man raggade på killar. Hon ville inte ragga på killar! Hon ville bara ha Chloe! Hon somnade i en gungstol framför en varm brasa och tittade yrvaket på mobilen då det ringde.

"Hej Pomegranate! Jag hör att du är tillbaka i stan. Jag undrar bara om du hade velat komma hit på en kopp te någon kväll? Bara prata lite barndomsminnen och så."

Pomegranate svarade att hon gärna kom redan ikväll. Det här verkade bli perfekt.


 
Det var Zakaria som ringde. Pomegranate hade ingen aning om att Pineapple dejtat honom i tonåren. De alla hade känt varandra sedan skolan. Zakaria var en typisk killkompis. Inte för att Pomegranate någonsin hade varit intresserad av killar på det sättet. 

Zakaria hade börjat flirta med Pomegranate så fort hon klivit innanför dörren. Med uppdraget hon hade kunde hon inte göra annat än att spela med. Zakaria undrade om de skulle röra sig mot sovrummet. Pomegranate tog ett djupt andetag och la sig på sängen.

"Jag kommer alldeles strax! Gör dig bekväm du!" 

 
Pomegranate lämnade Zakaria. Äntligen var det över. Det hade inte gått som planerat. Zakaria hade tagit fram en kondom!!! Han hade skyddat sig! Det fanns ingenting Pomegranate kunde säga. Skulle hon säga att nej, ta bort den där! Jag vill bli gravid! Det gick ju inte.

Suck. Jaha, nu skulle hon bli tvungen att vara med ännu en man. Pomegranate var tvungen att springa in på toaletten och kräkas innan hon sprang därifrån. Det här var inte bra för hennes psyke.


 
Pomegranate förstod att det var sent när hon kom hem. Eller snarare tidigt, på morgonen. Chloe gav henne en rejäl utskällning och anklagade henne för att gilla vad hon gjorde. Hon kanske hade hade legat med flera män? 

"Men Chloe, du sa ju att det var okej!! Det är ju såhär vi måste göra! Jag frågade dig flera gånger om du verkligen var okej med det här. Du sa ja. Vad mer begär du av mig?"



Men Chloe var riktigt upprörd. Hon visste inte vad hon skulle tro. Pomegranate hade ju bara gjort som de sagt. Att Zakaria skyddade sig vågade hon inte berätta för henne. Hon var redan så arg. Skulle Chloe gå med på att hon var med ännu en? Det var ju för deras skull. Det var en uppoffring hon gjorde. Hon avskydde varje minut hon var med Zakaria och nu skulle hon behöva vara med en till. 




Hon lämnade Chloe ifred i sovrummet och la sig på altarsängen i rummet bredvid. Hur skulle hon ordna det nu? 

 
Kommentera inlägget här: