Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 61

Kategori: Stammen Icylake

 
Så var Pomegranate helt själv i det stora huset. Hon försökte hinna med att sköta om alla familjens plantor, men det tog oerhört lång tid. Idag var hon på strålande humör. Chloe hade hört av sig och skulle komma senare idag!


 
Benhilda, skelettet som hjälpt familjen med husskötseln, hade Pomegranate avskedat. Hon märkte att hon var elak med djuren och aldrig lämnade dem ifred så att de nästan svalt! Inget Pomegranate kunde acceptera. Hon anställde ett hembiträde. Hon hade svårt att slita blicken från henne... Hon var så vacker. Men Pomegranate var förälskad och kär i sin flickvän som alldeles snart skulle komma hit. Inget kunde stoppa det.


 
 
 Det blev sent och Chloe hade inte dykt upp. Pomegranate åkte ut i regnet på sin flygande dammsugare och kände tårarna bränna bakom ögonlocken. Var det en lögn? Varför kom hon inte som hon sa? Pomegranate hade ordnat i hemmet hela dagen. Längtat och längtat. Det här kändes inte alls bra.


 
 
Det var fullmåne och Pomegranate antog att hon skulle känna sig mer levande om hon åkte till kyrkogården. Hon träffade ett par spöken som hon direkt fick bra kontakt med. Det var trevligt att stå och prata med någon som också var odöd, på något sätt. Det fick henne att glömma alla frågetecken kring Chloe ett tag.


 

Pomegranate tittade med sorg i hjärtat på Winter som fortfarande ylade efter Apple.
Hon försökte ta hand om Winter och Baghera så gott det gick. Familjen hade adopterat en ny katt. Det var trevligt för Winter att ha sällskap.




Dagarna gick utan att Chloe dök upp. Pomegranate försökte att fokusera på saker som behövde göras. Familjen hade pengar, hon hade kunnat ringa efter en reparatör. Men det kändes bättre att göra det själv. Allt för att slippa besattheten av sin älskade.




Plötsligt plingade det till i datorn. Pomegranate slutade skruva. Kunde det vara hon?


 
Kommentera inlägget här: