Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 57

Kategori: Stammen Icylake

 
Pomegranate hade inte mycket tid kvar på universitetet. Hon hoppades verkligen att det skulle räcka till en examen. Hon förväntade sig mycket mer av sig själv än vad hon bevisat. Pomegranate bestämde sig för att byta studentkorridor de sista veckorna. Självklart blev det tjejkorridoren.
 
 


Hon hade kysst många tjejer här, visst, det hade hon gjort. Men det var något särskilt med Chloe. Pomegranate kände sig nervös i hennes närvaro, men ändå så fantastiskt bra. Speciellt då det var besvarat. De spenderade många kvällar ihop. Pomegranate var riktigt glad över att hon bytte studentkorridor.



Men inte fick hon sväva på rosa moln ifred. "Jag vet nog vad du håller på med!! Du strular runt med ALLA tjejer på hela universitet. Lovar dem evigt liv och de blir så kära i dig. Hur kunde jag ens falla för en sådan idiot! Du SÅRAR folk. Du måste lägga av!!"


Hon var så arg. Kanske hade Pomegranate tagit det lite för långt... Men det hade ju bara varit flirter. Hon hade aldrig lovat någon att vara deras flickvän. Det här var inte hennes problem, det var deras!

 
 
Pomegranate stängde in sig i sitt rum i källaren som hon fixat i ordning. Hon mådde dåligt. I huvudet och i magen. Hon kunde inte sluta tänka på Chloe, men hon verkade ha dragit sig undan. Visste hon? Ja det måste hon väl veta. Men fick hon reda på det först nu...


 
Nästa regniga dag sprang Chloe rakt in i henne då hon var på väg in. "Vet du hur många tjejer som kommit fram och varnat mig om dig??!! Att jag inte fattade att du var en sån där sliskig vampyr som bara är ute efter en sak. Sex och blod. Är det så?! Glöm att vi någonsin hade något."



Pomegranate visste inte vad hon skulle säga. Chloe hade ju rätt. Var det verkligen sån hon ville vara? Hon tvekade. Det var någonting med Chloe. Hon ville vara nära henne hela tiden och hon kände sig fruktansvärt sårad av hennes avvisning. Så hade Pomegranate aldrig känt förut.
 
 
 
Kommentera inlägget här: