Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 54

Kategori: Stammen Icylake


Äntligen blev det kväll. Solen hade gassat på hela dagen och Pomegranate hade blivit helt utmattad. Hon hade ett parasoll hon använde varje dag, men det hjälpte inte alltid hela vägen. Efter en skön powernap var hon på väg på sin nya cykel till hennes första fest!


 
Studentkorridoren stank av utspilld bål och musiken var snäppet var hög. Pomegranate var inte intresserad av bål eller musik. Hon gick en runda för att spana in utbudet, då hon såg en riktigt snygg brunett i en soffa. Hon såg trött ut.

"Erhm, jag gillar ju inte tjejer på det sättet egentligen. Men visst, jag är rätt full, vi kan hångla!"
Pomegranate använde sina romantiska färdigheter på den unga tjejen och njöt av både kyssarna och vad som skulle hända härnäst. Pomegranate tog ett stadigt grepp om hennes ansikte och frågade om hon litade på henne. Tjejen sa självsäkert ja och fick ett ansiktsuttryck av skräck blandat med njutning som sedan gick över i avslappning då Pomegranate stack tänderna i henne.


 

Kvällen hade varit perfekt. Pomegranate kände sig full på hormoner och blod och bäddade varsamt ned sig i sängen. Hon blickade mot hennes rumskompis och funderade en minut på att väcka henne och attackera henne. Man kunde aldrig få för mycket blod, eller hur? Men det fick vänta. Det fanns ju en dag imorgon också.


 
Pomegranate var på strålande humör under morgondagens lektion. Hon tittade sig förvirrat omkring då hon såg ungdomar sova här och var. Hon var ju pigg som bara den! De hade inte kunnat få mycket blod på sistone. Eller mycket kärlek... Det var två saker som höll Pomegranate mer vaken än sömn.


 
Hon la sig ner och slappade så fort dagens lektioner var över. Hon hade så mycket att fundera på, och ta in... Det kändes som att hon levde sitt vampyrlivs lyckligaste dagar. Plötsligt väcktes hon ur dagdrömmandet då den unga tjejen från gårdagen kom in, slog på stereon och ställde sig med händerna i sidorna.



"Vad har du gjort med mig?! Jag har mått illa hela dan! Säg inte att du är vampyr. Att du gjorde något... Jag minns ingenting!!!"

Kommentera inlägget här: