Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 50

Kategori: Stammen Icylake


Pomegranate fick inte gå ut på flera dagar, bortsett från att gå till skolan. Hon tog tillfället i akt att lära sig allt hon kunde hemma. Det gick snabbt och hon fick många diplom att hänga upp på väggen för maxade färdigheter.

 
 
Nästa dag ljög hon för sina föräldrar om att de skulle ha ett grupparbete efter skolan. Hon skulle därmed komma hem senare. Men vem visste om det var så smart att ljuga för en alien och en vampyr? Pomegranate åkte till poolen i stan och spanade in ett byte. Hon tänkte inte ge upp. 

"Hörddu... Ska du verkligen hoppa därifrån? Jag kan lära dig ett knep, om du bara kommer lite närmre..."


Den unga killen kände på sig att hon var vampyr och hoppade i vattnet illa kvickt. "Amen SKIT I DET DÅ!! Det är inte som att det kommer göra ont för dig! Så jävla mesiga killarna är här." Pomegranate traskade hem på riktigt dåligt humör.


 
Pomegranate hade precis slängt igen dörren till sitt rum och kastat sig på sängen då hon hörde ett hårresande skratt från köket. "MOUHAHAHAHA, ÄNTLIGEN!!! ÄNTLIGEN HAR DRÖMMEN SLAGIT IN! JAG ÄR ONDSKANS KEJSARINNA!! FRUKTA MIG NI ALLA, FRUKTA MIG!!!!!!"
 

Pomegranate höll på att få hjärtstillestånd. Visst, hon var vampyr och ansågs väl rätt farlig själv, men hennes kor kunde verkligen skrämma livet ur henne ibland. Hon tassade försiktigt ut ur sitt rum för att se om pappa var hemma. Hon vågade inte vara ensam med Apple just nu.
 
 

Det var sent, men plötsligt var det fullt med folk i huset. Apple hade bjudit in kollegor, vänner och fiender till en stor hyllningsfest i hennes egen ära. Storasyster Pineapple var där och gratulerade mamma Apple mer än en gång. Hon verkade ha blivit mer social sedan hon flyttat?


 
Pomegranate stannade uppe sent in på natten. Hon föredrog natten som det var, men hon var helt upprymd och var tvungen att städa hela badrummet för att lugna sina nerver. Hon var ju trots allt en prydlig sim och ville ha det rent runtomkring sig. 

Det var den blonda tjejen på festen. Hon med lockarna... De stod och pratade nästan hela kvällen. Pomegranate var som förtrollad. Hon hade aldrig känt den här känslan förr. Känslan av attraktion.
 
 
 
Kommentera inlägget här: