Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 47

Kategori: Stammen Icylake


Välkommen till ålderdomen, Apple Icylake! Hon släppte ut sina dreads och beundrade hennes nästan vita hår. Det var inte en så dum look. De gråa dragen och de svarta ringarna runt ögonen fick henne att se nästan mer ondskefull ut. Hon kände sig inte särskilt annorlunda heller. Vilken jackpot!


 


Hon kände sig så tillfreds med sig själv att hon skaffade familjen ett nytt litet husdjur. En sköldpadda! Det fanns kanske inte så mycket att klappa på, men den var allt söt med det lilla skalet.



Kvällen efter var det Pomegranates tur att fylla år. Hon var alldeles för trött för att ha en fest och blåsa ut ljus, men det var lika bra att få det gjort. Det var klart att hon ville bli tonåring!




Pomegranate Icylake som tonåring! Inte så pjåkig. Hon kände sin inre vampyriska kraft växa ännu ett steg. Blodtörsten var galet stor. Hon tömte några tetror blod, kastade ett elixir över sig och åkte ner på stan. Hon ville ge sig på simmar.




Stadsturen slutade illa. Simmarna sprang för livet då regnet började ösa ner och Pomegranate, otränad som hon var, hade inte en chans att hinna ta fast någon för ett blodigt bett. Hon åkte till stranden för att svalka sig. Blodtörsten gjorde henne alldeles het. Hon behövde slappna av och tänka på något annat.

 
 
Pomegranate har egenskaperna ivrig, modig, prydlig, älskar naturen, och barnslig <- som hon nyligen utvecklat.
 
 
 
Kommentera inlägget här: