Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 46

Kategori: Stammen Icylake

 
"Scchhh, du kan väcka mina föräldrar!" Pineapple hade tagit hem sin hemliga pojkvän sent på natten. Hon ville inte blanda in familjen i något av sitt privatliv, så det var så det fick bli. 
 
 
Orion sov ofta på natten trots att han var vampyr. Dygnet hade väl lyckats ändrats i och med familjelivet. De nätter han spenderade vaken tittade han mest på matlagningskanalen. Han kunde inte njuta av den goda maten själv, men resten av familjen kunde! Det var dessutom rogivande att laga mat, varvat med att sköta om den stora trädgården.

 
 
Det blev en regning dag och Pomegranate passade på att fiska. Att vara ute i naturen var nästan det bästa hon visste. Det var bara det att hon lätt kunde brinna upp... Tur att hon fått tag i ett vampyrelixir på stan. 


 
Lunchen Orion hade lagat var ganska het. Pineapple trodde hon skulle explodera efter hon satt in i disken i diskmaskinen! "Vilket jävla liv det ska vara. Jag borde rymma iväg med Zakaria och aldrig mer komma tillbaka!"


 
De båda döttrarna var spårlöst försvunna lagomt till Apples födelsedag! Nu skulle hon bli gammal. Hon tvekade och hoppades för fulla livet att hon skulle kunna hålla uppe samma höga kriminella aktivitet fastän hon blev äldre. Orion hejade på och sa att hon skulle klara allt lika bra, sedan blåste hon ut ljusen.



"Håll i er. Jag är den blivande Kejsarinnan av Ondska!!!!"
 
 
Kommentera inlägget här: