Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 44

Kategori: Stammen Icylake


Pineapple låg inne på sitt nya tonårsrum. Allt var snyggt och prydligt, så som hon ville ha det. Hon föredrog att vara ensam. 
 
 
Shack var något hon älskade. En bra aktivitet då man sällan pratade mycket under ett shackparti. Pineapple och pappa Orion spelade dagarna i ända. Då Pineapple inte hade skola förstås. Hon skulle inte missa skolan för något i världen!


 
Den kan ju knappast gå dåligt för en ond alien på jobbet! Med de svartaste ögonen sims-världen skådat genomförde Apple bankrån och stora kupper utan problem. Hon gned ondskefullt sina händer då hon förstod att det inte var långt kvar tills hon var ondskans kejsarinna! Mäktigast och ondast av dem alla!!


 
Pineapple gick i sin mammas fotspår som ond. Här hade hon tillfälligt förvrängt sin stackars lillasysters hals. Det är i alla fall vad jag tror att hon gjorde.


 
Tur att det var Pomegranates födelsedag. Det började kännas som att hon skulle behöva fler krafter för att försvara sig mot sin mammas och systers ondskefulla alien-krafter! Men Pomegranate var ju något som de inte var. Vampyr...

 
 
Kommentera inlägget här: