Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 119

Kategori: Stammen Icylake

 
Zucchini hade fått vara med och välja hur han skulle ha det i sitt rum. Blått var ett måste! Sedan hade han alltid drömt om att åka båt och få vara ute på havet. Tänk att få sova i en båt då? Zucchini gick och lade sig och hade nog aldrig sovit bättre.


 
 
Till helgen hade Stammen Icylake bestämt sig för att åka på fest. Papaya tyckte om sin bror, men han pratade lite för mycket... Han hade redan hunnit ställa henne tusen frågor på vägen till festen. Sedan hann de inte ens komma innanför dörren innan han fortsatte. Hon tänkte att han nog skulle komma långt i livet, ifall han inte bara pratade strunt.


 

Men strunt var inget för Zucchini. Han var intresserad av riktiga saker! Som ekonomi, pengar och lite mer pengar. Han ville bli rik. Sedan ville han gärna åka nedför trappräcket fastän han inte fick också.

"Zucchini, vad har vi sagt om det där? Tro inte att jag inte ser dig bara för att jag tar hand om plantorna! Gör du illa dig blir det ingen rolig historia!"


 

Sabina var verkligen en tjusig dam. Hon hade gjort sig extra fin. Ikväll skulle hennes äldsta dotter bli större! Det hade alltid varit lite svårt att få kontakt med Clementine. Det hade varit mycket enklare då Papaya var liten, trots att det inte var hennes riktiga dotter. 


 

Sabina hade försökt krama henne då hon såg vilken söt flicka hon hade blivit. Men Clementine hade arg ryckt ifrån och sprungit upp på sina föräldras rum för att se på barnförbjudna skräckfilmer. Sabina och Grape kände sig ledsen. Hon hade inte ens varit intresserad av skolan.




Clementine var en blyg och ond flicka. De båda föräldrarna anade att det kanske skulle ställa till med besvär. Men var hon tvungen att vända sig emot sina egna föräldrar? Jaja, de försökte lugna sig. Det hade ju inte ens gått en hel dag sedan hon fyllde år.




Kommentera inlägget här: