Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 118

Kategori: Stammen Icylake

 
Jo, Papaya var teknofob också. Det var nämligen inte uppskattat då Grape sa att hon fick titta på TV efter att hon gjort sina läxor. Varför skulle hon titta på TV för?! Hjälpte väl inte tonårshormonerna någonting!


 

Sabina höll om sin son som snart inte skulle vara spädbarn längre. Hon hade blivit gammal och grå under dagen. Det kändes okej, men vad skulle Grape tycka... Han var mycket yngre än henne. Han var snart hemma från jobbet och hon gruvade sig lite. Tänk om han inte skulle tycka hon var lika fin...


 

Hon gick försiktigt mot trappen då hon hörde att Grape kommit hem. Hon gömde sig lite i händerna och utbrast att det var för tidigt. Hon ville inte bli gammal än! Men Grape tittade på henne med kärleksfulla ögonen och omfamnade henne.

"Älskling. Du är så vacker! Du ser så vis ut! Du är min älskade visa Sabina och det kommer du alltid vara. Att du är lite grå förändrar ingenting."




Clementine satt och lekte i bakgrunden. Sabina slappnade av lite. Okejdå, det kanske inte var hela världen!



Det var inte Sabina som blivit gammal. Atlas var härmed en äldre, vis hund. Han hade lärt sig mycket i livet, fastän det tog rätt länge att sluta kissa inomhus. Han låg och sov mycket längre om dagarna. Vardagsrumssoffan hade blivit en ny favorit.




Åldrandet fortsatte som på löpande band. Zucchini, som antingen hade en sockerkick av tårtan eller bara var galen, stod och härskade över köksbordet! Pappa Grape fick be honom att vara lite tystare. Clementine hade sovit dåligt de senaste nätterna och Zucchinis lek hjälpte inte till. 
 
 
Kommentera inlägget här: