Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 115

Kategori: Stammen Icylake

 
Helt riktigt var Sabina gravid! Grape hade sagt att han ville åka till sjukhuset för att vara 100% säkert att så var fallet. Han kunde inte hjälpa det att han blev nervös. Han ville såklart ha barn med Sabina. Han ville ha allt med henne! Det kom bara så plötsligt och de dåliga vibbarna fanns kvar sedan Wita.




Sabina var en prydlig sim och kunde inte låta bli att städa fastän hon nästan var höggravid. Var det rent mådde hon bättre! Ingen mådde ju sådär superbra av att vara gravid. Fastän hon såg väldigt mycket fram emot sitt första barn.




Papaya hade blivit jätteglad över nyheten. Hon älskade Sabina som en riktig mamma! Hon var ju den enda mamman hon kom ihåg. Kanske om hon tänkte efter att det funnits en kvinna som rört vid henne lite för hårt... Men det var inga bra minnen. Pappa Grape hade sagt åt henne att det var okej att tycka illa om Wita. 




Sabina älskade hundar. Speciellt Grapes hundar! Hon hade mycket tid över då hon gick hemma och var gravid och Papaya var i skolan. Det tog sin lilla tid, men tillslut hade Atlas lärt sig "vacker tass." Nu kunde han styla lite inför Maya, tänkte Sabina. Hon hade älskat om de fick valpar.


 
 
Papaya satt ute mitt i vintern och gjorde läxor. Pappa Grape ropade efter henne.

"Papaya! Varför gör du läxorna ute i snön?"
"Jag tänkte bättre om det är lite kallt!"

*Lite kallt* tänkte Grape och fortsatte.

"Sabina har värkar. Det kan hända att barnet är på väg! Klarar du dig ensam? Vi måste åka nu på en gång! Och snälla, gå in! Jag vill inte att du blir förkyld."


 

Papaya lydde sin pappa och gick in. Hon lovade att ta en promenad med hundarna medan de var borta. Han hoppades att det inte skulle dröja för länge. De tog bilen som Grape ärvt av sin mamma och han bröt nog mot ganska många lagar på vägen dit. Han tyckte så synd om Sabina som låg där bak. 

Men snabbt var de framme. Grape bad demonstranten tysta sig lite när de kom fram till porten.




Kommentera inlägget här: