Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 114

Kategori: Stammen Icylake

 
Grape var på strålande humör. Han litade på Sabina med hela sitt hjärta och hade avskedat barnvakten, som hade varit riktigt bra med Papaya. Dessutom hade han svängt förbi tatueraren på vägen hem från jobbet. Han hade funderat på att göra det länge. 




Han hade tatuerat in ett hjärta på armen. Ett hjärta för Papaya, som han höll på att mista på grund av Wita. Han hade varit så rädd under den tiden. Han hade aldrig kunnat förlåta sig själv om Papaya kommit till skada. Han skulle aldrig glömma vad Wita gjorde mot dem, men det här var ett fint minne av att de båda klarade sig.




Dessvärre hade Sabina blivit sjuk. Han tyckte lite synd om henne som behövde kräkas inne i det för tillfället äckliga badrummet. Städerskan hade inte dykt upp på några dagar. Varför visste han inte.




Några kvällar senare var det Papayas födelsedag. Sabina hade gjort fina flätor på henne i håret och hon var så nöjd! Hon var på väg att hämta mer tårta ur kylen, innan hon spanade in sitt nya rym Grape och Sabina gjort i ordning åt henne.




"Blev du nöjd med nya rummet Papaya? Jag var tvungen att vara med och bestämma lite extra mycket! Din pappa är inte på hur tjejer i din ålder vill ha det. Han ville sätta in ett litet laboratorie! Vad tokig han är. Tur att vi älskar honom ändå!"

 

Sabina väckte plötsligt Grape den natten. Hon hade mått illa ett tag nu och införskaffat ett graviditetstest bara för att. Hon trodde verkligen inte att det var så, men det var väl lika bra...


"Grape. Sover du?"
"Mmmm... Nej."
"Jag är gravid. Jag var just uppe och kollade!!"





Kommentera inlägget här: