Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 111

Kategori: Stammen Icylake

 
Grape blev livrädd. Vad hade hänt?! Höll hon på att få ett psykbryt?

"Inne på toan. Kom!!!!!"




Det visade sig att det inte var lyckligare än att Wita var gravid. De skulle ha ett barn tillsammans! En värme spred sig i hela kroppen på Grape och han omfamnade henne och gav henne en lång kyss. 

"Det här är väl hur goda nyheter som helst! Är du inte glad?!" Grape tittade förfärat på henne då hon såg så olycklig ut över det glada beskedet.




Wita berättade att hon inte ville ha barn. Hon hade aldrig tänkt på sig själv som mamma. Hon kände sig inte redo och hon trodde inte att hon skulle kunna ta hand om ett barn. Grape sa att han skulle finnas där för henne hela tiden. De skulle allt klara det. Wita blev lugnare. Hon ville inte göra en abort, det skulle hennes psyke aldrig klara av. De kramade varandra lite till och gick upp på övervåningen och jammade.




Lilla Maya och Atlas bekantade sig mer och mer. De höll sig undan Wita lite då de såg att hon helst undvek dem. Grape hade sagt flera gånger till Wita att hon inte behövde vara rädd för hundarna, men hon hade stora problem att gå förbi dem ensam.


 

Wita hade en hemsk graviditet. Vad hon inte hade berättat för Grape var att hon hade haft stora psykiska problem. Hon hade till och med varit inlagd en gång. En annan hemlighet var att Wita inte var frisk än. Hon hade rymt från mentalsjukhuset...




Sedan en kväll kom barnet. En liten flicka som fick heta Papaya! Grape hade varit så lycklig, fastän han bokstavligt talat blivit rädd för Wita under förlossningen. Han hade gråtit glädjetårar och Wita såg ut att just ha mist ett barn.

"Grape... Grape.. Vad gör du? Varför får du inte tyst på ungen?! Varför står du bara där?!?! FÅ TYST PÅ UNGEN SÄGER JAG!!! FÅ TYST PÅ HENNE NU!!"




Kommentera inlägget här: