Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 110

Kategori: Stammen Icylake

 
Det var som att något hände efter Grape blivit vuxen. Han såg på Wita med nya ögon. Han hade roligt med henne, hon hade ett underbart skratt. Det här kunde kanske vara kvinnan i hans liv!




Visst, de hade ganska många skilda åsikter och hon hatade djur. Men han sa att kunde hon bara stå ut med det fick hon gärna flytta in. Han kände sig redo att ta steget. Det var dags att växa upp och stadga sig!


 

Trots att Wita inte gillade djur var hon vegetarian. Hon hatade djur så mycket att hon inte ens skulle kunna tänka sig att äta dem.

"Är det inte fruktansvärt hur mycket kött folk äter?! Tur att du äter vegetariskt med. Tror inte jag skulle kunna bo här annars."




Grape var visserligen inget fan av djurplågeri och lik på bordet heller och åt gärna vegetariskt, men han gillade inte att hon ville styra så mycket över honom i hans eget hem. 


 

Många tyckte att Wita var en förtjusande ung dam. Tjejer som killar. De bestämde sig för att ha en liten inflyttningsfest för Wita och efter ett tag började en av Grapes vänner stöta på henne.

"Nejmen vad gör du! Jag vill inte ha dina blommor! Det här är ju en fest för att jag har flyttat in hos Grape. Lägg av!"

 
 

Grape stod vid poolen och spekulerade om allt och ingenting då Wita plötsligt ropade. Det var väl snarare skrek hon gjorde.


"GRAPE! DU MÅSTE KOMMA IN NU!! SKYNDAAAA!!"



Kommentera inlägget här: