Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 108

Kategori: Stammen Icylake

 
Wita dök inte upp på några dagar. Det var väl helt rätt. Han tyckte inte om henne. Bara lite. Han visste inte om det kunde utvecklas till något seriöst, hon kändes inte riktigt som hans typ av tjej.




En granne till Grape hade fått hundvalpar och hade tyckt att Grape sett lite ensam ut.

"Ska du inte komma och adoptera en av våra valpar? Föräldrarna har jättefina stamtavlor! Lättskötta raser. Det kommer göra dig gott."


 

Grape tyckte absolut om djur, han visste bara inte om han skulle ha tid för ett. Men han åkte tid och tog hem en liten hanvalp som fick heta Atlas. Atlas var så otroligt söt. Han ångrade inte för en minut att han tagit beslutet att adoptera honom!




Några dagar senare bjöd Grape in till fest. Det närmade sig jul och han kunde behöva träffa lite folk. Malva var där. Han såg henne öppna ett paket från honom. Det var ett halsband i guld. Han antog att han kanske var lite patetisk, men de hade ju ändå varit vänner länge...




Festen slutade rätt galet. En gäst dog, Grape stod och pratade med liemannen i flera timmar, Wita svimmade och mamma Melon skuttade glatt runt och spred kreativ energi. Efter att alla gäster dragit, även liemannen, tittade Grape uppgivet på Wita. Hon såg inte helt klok ut. Kunde hon gå på droger? Han fick knappt liv i henne och hon hade betett sig underligt hela kvällen.




Han bar in Wita i gästrummet och hon sov långt in på eftermiddagen nästa morgon. Grape hittade en halvt ihjälfrusen stackars sköldpadda på gården som han direkt tog in. Han hade inte hjärta att låta något djur fara illa. Han satte ner den lilla stackaren i ett terrarium och den piggnade som tur var till. 



Kommentera inlägget här: