Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 107

Kategori: Stammen Icylake

 
Malva hade tagit sitt ansvar och svarat på Grapes brev. Men hon kom förbi personligen. Grape sken upp då han såg att det var hon. Samma kväll blev hans hjärta krossat.




Grape klarade knappt av att gå till jobbet nästa vecka. Han satt mest flippade runt på olika kanaler på den dyra projektorn. Malva hade varit riktigt ledsen och sagt att hon tyvärr inte känner likadant. Grape var som en bror för henne. Det skulle aldrig kunna bli de två, han fick lov att komma över det...




Han spenderade mycket tid i sitt labb och såg bara ett enda ljus i tunneln. Bara han slapp vara älva skulle livet bli lättare. Han funderade och funderade på hur han skulle få tag på ett sådant elixir. Han besökte elixirhandeln varje dag för att se om någon lämnat in något till försäljning. Han slet vid stammens alkemibänk så fort han hade tid, men han ville inte hålla på med sådant där övernaturligt trams.


 

Grape fick bättre och bättre kontakt med en kollega. De flesta snackade skit om henne, men Grape ville ge alla en chans. Hon var rätt cool, men verkade inte helt stabil. Hon spelade gitarr och Grape frågade om hon ville kom hem till honom och repa lite. De kanske kunde starta band?




Grape visste att han bara gjorde det för att bedöva smärtan för Malva, men han blev ihop med Wita Macabre kort därefter. Hon sov över då och då. Det kändes bra att inte vara ensam i all hjärtesorg.




Hon hade inga problem att hjälpa honom sköta huset. Grape hade börjat odla en hel del, för jobbets skull. Han visste att han kanske skulle ha gett Wita mer uppmärksamhet medan hon var hos honom, men han kunde bara tänka på två saker. Jobbet och det där förbannade elixiret han skulle få tag på. Malva började som tur var sina...



Kommentera inlägget här: