Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 106

Kategori: Stammen Icylake

 
Grapes stora önskan i livet var att bli vetenskapsspecialist. Han tog ett jobb inom vetenskap och hoppades att han skulle komma överens med sina nya arbetskamrater. Han hade bra humor och brukade alltid få folk att skratta, men i och med att han blev ungdom blev han även socialt tafatt.


 

Första arbetsdagen hade gått helt okej. Han bestämde sig för att åka och äta efter vägen. Han hade inte mycket mer energi kvar till att laga mat... Dessutom var han inte så duktig på att laga mat än. Han tackade sina tidigare alien-förfäder för rymdskeppet och gjorde en snygg landning.




När han kom in på krogen fick han se sin patetiska bror stå och dansa, förstås halvnaken. Grape avskydde verkligens Pears sätt. Han ville inte liknas vid honom på ett enda sätt. Han hoppades att det inte skulle dröja så länge tills han fick tag i ett specifikt elixir. Ett sådant som skulle göra honom till en mänsklig sim...




Till helgen blev Grape inbjuden till fest hos Malva, hans kärlek och bästa vän sedan barnsben. Han försökte verkligen att komma över henne, men det var svårt. Den här kvällen gick det rätt bra att agera som vanlig kompis. De spelade bordsfotboll hela kvällen och han hade riktigt trevligt. 


 
 
Men Grape ville ge det ett sista försök. Han visste, på något sätt, att Malva var kärleken i hans liv. Varför hade han inte kommit över henne annars? Han tog ett djupt andetag nästa kväll och satte sig vid köksbordet och skrev ett kärleksbrev. Det kanske var gammalmodigt av honom, men han ville göra det rätt.




Det enda problemet var att Malva hade blivit vampyr. Grape var övernaturlig skeptiker. Men kanske kunde han lura i henne någon dryck så att hon blev mänsklig igen... Eller så fick han bita ihop.



Kommentera inlägget här: