Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 103

Kategori: Stammen Icylake

 
Melon hade haft ett viktigt samtal med Grape sent på kvällen. 

"Ni blev ju några syskon tillslut. Det är alltid svårt, men det måste göras. Du börjar bli stor och jag ser en sådan mognad i dig. Jag och pappa har bestämt oss för att det är du Grape som ska föra stammen Icylake vidare!"




Grape gick upprymt upp på sitt nya rum. Han hade anat det i samband som de inredde hans tonårsrum till ett mer vuxet sovrum. Han blev lite illa till mods, eftersom det innebar att han var tvungen att försöka bli av med den här älvförbannelsen. Han visste bara inte hur...




Självförtroendet hade växt i och med det stora uppdraget. Han förstod att det inte var lönt att försöka med hans bästa vän Malva... Så han tog mod till sig och bjöd hem en tjej i klassen, som dessutom var barnvakt åt hans lillebror. Romantiker som Grape var drog han fram ett par röda rosor han nervöst inhandlat innan hon kom hem. Som tur var ville hon gå med honom på balen!
 
 


Yngsta syskonet Lemon hade vuxit upp till barn och var väl inte särskilt god av sig. Han tog varje tillfälle i akt att kasta elaka förtrollningar på hembiträdet. Melon förstod att hon uppfostrat en riktig buspojke. Det var väl okej så länge det inte fortsatte i tonåren.




Några mornar senare var morgonen efter balen. Melon kom upp på övervåningen och hittade Grape halvt sovandes i datorstolen. 

"Men är du uppe redan? Du var ju på bal igår, din hingst!"

Grape fick något sårat i blicken och sa stilla att hon dumpade honom för en annan kille. 

"Nejmen, på plats?! Dumpade hon dig på balen? Men gubben. Det ordnar sig. Det är inte hela världen ska du se. Tyckte du om henne mycket?"
 
 
 

Han tyckte om henne, men inte så mycket. Inte lika mycket som Malva. Han funderade på om han någonsin skulle tycka om någon så mycket som henne? Efter att ha deppat inne på sitt rum halva dagen gick han ut för lite terapi i bubbelbadet. Det hade blivit sommar, vattnet var skönt och livet kanske skulle bli lite bättre snart.




Kommentera inlägget här: