Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 101

Kategori: Stammen Icylake

 
Grape var helnöjd. Han hade direkt stuckit till musikaffären för att äntligen köpa trumsetet han hade tittat ut! Det lät så fint. Alla pukorna. Melon sa att han fick spela så mycket han ville bara han befann sig på övervåningen. Hon var visserligen på väg att bli rockstjärna själv, men de hade ju en liten att tänka på.


 

Lime hade vuxit upp till småbarn och var en klumpig tungsovare till älva. Lime sov faktiskt väldigt mycket. Jamie klagade inte. Det gick suveränt för honom i sin kamp mot världsberömd kirurg, men han behövda alla lugna stunder hemma. Att jobba på sjukhus var hektiskt.


 

Grape hade en stor håltimme på fredagar. Han brukade passade på att cykla hem till sin mormor, Pomegranate. Hon bodde jättefint alldeles vid en sjö. Hon brukade dessutom bjuda honom på hämtpizza. Pomegranate var vampyr och lagade inte mat...




"Så kul att du kommer hit Grape! Melon och Jamie har alldeles för mycket att stå i för att hinna komma hit. Att de skaffade fyra barn alltså... Ja det var ju himla tur för att jag fick så fina barnbarn. Säkert att jag inte får bjuda dig på lite blod? Det gör dig gott!"




Grape avböjde vänligt, åt upp pizzan och åkte tillbaka till skolan. Inte en chans att han skulle missa skolan. Det var både intressant och trevligt. Knepigare var det att få kontakt med de söta tjejerna i hans klass...


 

Nästa morgon vaknade Melon med ett ryck. Hon kände det på sig. Goliath hade dött under natten och ramlat av byrån. Han var borta.




Kommentera inlägget här: