Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 100

Kategori: Stammen Icylake


Melon och Jamie var så kära, trots alla barn och tuffa tider de fått gå ut med. Lagomt till Stammen Icylakes hundrade kapitel delade de en lång kyss i köket. De hade lyckats ganska fint med sina liv! Men som Melon brukade säga, två goda älvor ihop, hur kunde det gå fel?


 

Ett hundrade kapitel var som upplagt för födelsedag! Pear skulle äntligen bli ungdom och faktiskt kunna göra precis vad han ville. Ingen skulle kunna hindra honom. Av- och på flickvännen Adrianne var med, som redan hunnit bli ungdom stod och hejade på. Hon hoppade på att de äntligen kunde flytta ihop nu, men ingen visste vad Pear ville.


 

Efter examensfirande och en rejäl bakfylla (det var ju ändå Pear vi snackade om) var han tatuerad och redo att påbörja sitt egna liv. Han erkände att det inte var så smart att tatuera sig bakis, samt att han kanske skulle ha planerat ett motiv bättre än symbolen för Dragon Valleys sim-lag, men nu var det gjort. Han ropade snabbt hejdå och hade inga problem med att vara snabbt ute ur huset.


 

Så nu var de plötsligt bara fyra älvor i huset. Varav en väldigt liten en. Grape kände sig nästan förälskad i sin lilla lillebror, han var så söt! Han skulle definitivt ha barn själv när han växte upp. Men han kände sig tveksam över det övernaturliga... I och med tonåren hade han blivit övernaturlig skeptiker, och han kände sig nästan skeptisk över sig själv. Nej, inte skulle det bli en älva till barn.


 

Melon var en riktig kändis nu och hade gått med på en photoshoot i deras hem. De tyckte att hon skulle ställa sig framför älvhuset i sina finaste älv-lika kläder. Det gjorde hon med nöje!




"Mamma, har min lön kommit idag?"
"Vänta gubben, vi ska bara fota klart här. Kolla bland breven på köksbordet."
"YES!!! Jag sticker nu!"



Kommentera inlägget här: