Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 140

Kategori: Stammen Icylake

 
Karri märkte att Zucchini inte alls stöttade hennes målnade. Hon blev lite ledsen, men antog att hon nog inte var så bra på det. Hon skaffade sig ett nytt intresse, nämligen en kakadua!


 

Hon lärde kakaduan att prata på alla möjliga sätt, och om alla möjliga saker. Karri hade inte så mycket till fritid hemma. När hon inte shoppade eller befann sig på spa:et förstås. Det var trevligt med sällskap. Hon och butlern hade inte så mycket gemensamt... Dessutom hade hon inte lust att bekanta sig med tjänstefolk.




Karri ville absolut inte bli rynkig och gammal, men hon längtade ändå tills dess att de båda blev äldre och Zucchini gick i pension. Då kunde de kanske ta igen allt tid de missat med barn och jobb i bilden. Karri tyckte Zucchini jobbade alldeles för mycket...




"Ja gumman, nu är det inte länge tills du fyller år! Usch vad tiden går fort. Det känns som igår då jag lärde dig att gå. Du får inte växa ifrån mig..."

"Äh, det kommer jag inte göra! Du är ju min bästa mamma!"
 
 
 

En tid senare hade Coconut fyllt år och blivit tonåring. Det hon sa tidigare var som bortblåst. Om Karri klassades som en "bästa mamma" visste hon inte. Kunde hon inte tagga ner på sin stil? Hon var ju faktiskt hennes mamma och ingen ungdom. Inte så kul att mamma kom i kortkort och skyhöga klackar på varje kvartsamtal...


 

Coconut själv hade gott självförtroende och visste att hon hade ett utseende som vann både vänner och pojkvänner. Hon hade direkt åkt ut och shoppat loss bland Gucci och Prada för att inviga på sin första skoldag i den nya klassen. De fanns några till rika tonåringar, men de flesta var bara tråkiga "fattiglappar" i Coconuts ögon.




Kommentera inlägget här: