Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 139

Kategori: Stammen Icylake

 
Det var halloween och stammen Icylake hade bjudit in till fest. Tråkigt nog höll sig de flesta på nedervåningen och gick alldeles för tidigt. Zucchini och Karri var i alla fall på gott humör i sina dräkter och blåste bubblor i banansmak för glatta livet.



 
 
Mamma och pappa hade mest bara bjudit vuxna. Det var mycket roligare att gå ut och hoppa hage, tyckte Coconut. Stjärnorna gnistrade och Coconut fick en varm känsla i kroppen. Hon hade aldrig varit kär i någon, men hon kunde tänka sig att det vore fint att titta på stjärnhimlen med någon man tyckte om.


 

Zucchini avslutade kvällen med att smaka på en av gästernas heta rätter. Det blev lite för hett om öronen, kan man säga. Han brände nog hål på varmkorvsdräkten.


 

Fastän familjen var förmögen såg Zucchini till att hela tiden investera i fastigheter och lokaler. Vilket medförde mindre pengar till hushållskassan, emellanåt. Karri fick ett infall att hon säkert skulle bli en jättebra konstnär och satte direkt igång att måla! Zucchini gick förbi och försökte dölja sitt missnöjde. Han hoppades inte att Karri skulle försöka sälja det där...


 
 
Coconut hade träffat en pojke i klassen som hon tyckte om. Hon visste inte hur hon skulle säga det, hon vågade inte först och främst. Men kanske att han skulle tycka om henne lite om hon bjöd över honom. De lekte tagen ända tills det blev mörkt. Kanske tyckte han om henne också...




Coconut försökte krama honom hejdå. Men då utbrast han: "Bläää, tjejbaciller!!"



Kommentera inlägget här: