Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 123

Kategori: Stammen Icylake

 
Vilket elände. Han hade svårt för att komma över den hemska incidenten. Wita hade inte hotat eller anfallit någon, men tänk om. Hon var helt klart kapabel till det. Grape skördade sitt stora pengaträd och hoppades på att Clementine inte höll på att bli något i närheten av henne...




Men även Clementine åldrades och snart hade hon med blivit tonåring. Grape var inte alls främmande för olika stilar. Att Clementine valde att ta på sig svarta, trasiga kläder och måla ansiktet i vitt och svart var inte olycksbådande. Hennes beteende var. Det verkade bara bli värre.


 

Sabina var lika orolig för sin dotter som Grape. Sabina som var hemma hela dagarna började upptäcka att Clementine fortsatte skolka. Hon skolkade mycket. Sabina insåg att hon var överlägset mer hemma om dagarna än i skolan. Hon gick uppför trappen och tänkte ha ett allvarligt snack med henne.




"Clementine... Vad har vi sagt om det här?! Har du ingen respekt mot någon annan? Eller ditt eget liv? Hur tror du att du ska klara dig om du bara sitter hemma och glor på TV? Skärper inte du dig måste vi skicka dig till ett internat!! Så är det bara!"

"J*VLA KÄRRING. SKA DU KOMMA HÄR OCH BRY DIG!!! DRA ÅT HELVETE!!"


 

Clementine hade gett Sabina en nästan djurisk blick och sprungit in på sitt rum. Sabina visste inte vad mer hon kunde göra. Hon ville inte straffa sitt eget barn, men det kunde inte fortsätta såhär. Hon satte sig i köket för att vänta på att Grape skulle komma hem.

Zucchini kom hem från skolan och gick upp för att öva lite mer på den där målningen han tänkte bli rik på. Clementine hade skrattat rått åt Zucchinis tavla och sagt att det var det fulaste hon sett. Sedan hade hon fortsatt leka med hunden, som verkade vara den enda hon kom överens med.




Clementine hade fått utegångsförbud, men det stoppade henne inte. Hon tog på sig sin blanka svarta klänning, sminkade sig lite extra och åkte iväg till vampyrbaren. Hon sket fullständigt i sina föräldrar. Hon sket i allt förresten. Hon ville åka ut och dricka och känna någonting verkligt för en gångs skull.




Kommentera inlägget här: