Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Olive Icylake - Kapitel 1

Kategori: Stammen Icylake

 
Olive satt vid sitt nya köksbord i sitt nya hem. Hon satt blickstilla länge och visste inte vad hon skulle ta sig till. Hon var utvald i sin generation att utforska en annan planet. Det hade varit så sedan tidernas begynnelse. Då en flicka eller pojke blivit ungdom skulle en i varje generation i stammen skickas ner till den mest bebodda planeten, Sims. Olives förfäder hade valt ut Dragon Valley åt henne. Hon kunde inte fatta att det blev hon. Hon var som var den mest nervösa och dramatiska av alla...


 
Alla stammar från planeten Isistorm hade ett utvalt ställe på kroppen där varje invånare vid lämplig ålder skulle tatuera in en symbol. Symbolen var valfri, men det var viktigt att det blev på rätt ställe. Olives stamtatuering skulle alltid infinna sig på bröstet. De ungdomar som blev nedskickade till planeten Sims skulle dessutom tatuera in ännu en symbol, på armen. Isistorms uråldriga planetssymbol - En Sol av Is.


 
Olive hade fått välja hur hennes nya hem skulle se ut. Men hon hade inte fått mycket pengar att röra sig med. Trivdes hon hemma behövde hon kanske aldrig gå utanför dörren? Det var inte direkt så att hon hade varit social hemma på Isistorm ändå. 
 
 
Kommentera inlägget här: