Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 6

Kategori: Stammen Icylake


Vilken dag! Olive hade ryckts med i en demonstration och hon kunde varva ner först långt efter hon kommit hem. Vilken glöd, vilken sammanhållning! Det kanske inte var så dumt att... umgås med folk? Umgås. Nej, umgås var ett för starkt ord. Hon hade ju faktiskt inte umgåtts med någon. Jag menar, hon hade ju inte sagt ett ord? Man kanske inte behöver prata bara för att umgås då. *Äsch, vad krångligt det blev.* Det var nog bäst att Olive gick och lade sig för att smälta alla intryck.

 
 
Hon skulle inte ha kokat de där förbannade nudlarna! Hon var ju trött! Plötsligt stod halva köket i lågor!! Olive kände hur det svartnade för ögonen och hon sprang ut och ringde brandkåren hon som tur var sparat numret till.


 
 
Olive trodde hon skulle dö för ett ögonblick. Hade hon andats in för mycket rök? Hade hon fått brännskador? Nej, hon var bara feg och tuppade av i samtalet med brandmannen. 
 
 
 
 
Olive vaknade upp timmar senare. Ont i ryggen, ont i hela kroppen, grässmak i munnen. Hon tittade på sin mobil. 03.00. Ja då hade hon legat avdäckad på gården, synlig för allmänheten - i fara! sedan kl 19. 


 
Hon fortsatte titta in i mobilen intensivt, utan att höja blicken, då hon insåg att en ZOMBIE patrullerade runt gården. Tyst tyst tyst smög hon in och fick en smärre panikattack innanför ytterdörren. Hade hennes bästa dag hitills förvandlats till hennes värsta någonsin?!?
 
 
Kommentera inlägget här: