Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 4

Kategori: Stammen Icylake


Sagt och gjort, hon hade saknat vatten! Olive drog en lättnads suck då hon såg att stranden var tom på simmar och gick direkt i plurret. Var det något i livet hon aldrig var rädd för, som den nervösa numera simmen hon var, var det vatten. Hemma på planeten Isistorm gjorde hon allt i vatten. Halva deras boning var byggd i vatten och hon var en extremt duktig simmare. 

 

Olive kände sig så trygg i vattnet att hon inte ville gå upp. Det här var nästan större trygghet än hennes fyra väggar hon gärna murade in sig mellan. Men hon tänkte på sin mors ord, och framgångarna igår. Tveksam gick hon upp ur vattnet.


 
Mot nästa vatten!! Olive tycke det var en märklig sjö, men det var ju många saker som var märkliga här... Hon gick så långt bort från varelsen i pölen hon kunde. Hon hade ingen aning om vad det var och hon hade ingen lust att undersöka det heller. Olive visste vad en katt var. Hon hade blivit förälskad i det pälsiga lilla spektaklet så fort hon sett en på film. Men det här var ingen katt, och det räckte för att inte, på något vis, undersöka saken närmre...
 
 
 
Vid sjö nr 3, som faktiskt var en riktig sjö, fick Olive förhinder. Hon skulle inte ha blickat upp. Hon skulle bara ha gått i. När hon bara hade gjort saker tidigare hade hon inte behövt möta andras blickar eller tal. Men hon tittade upp, och där stod en okänd man. "Hej! Ska du bada där? Det finns ju pooler, också finns ju stranden..."
 
 
 
Olive hade aldrig tagit sig hem så snabbt i hela sitt liv. "Det var det fräckaste!! Får man inte göra saker ifred?!" Med andan i halsen störtade hon in i det lilla huset och kom inte ut mer den dagen. 
 
 
Kommentera inlägget här: