Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 37

Kategori: Stammen Icylake

 
Apple vaknade tidigt morgonen därpå. Nu visste hon vad han hette. Orion Lawless hette han! Det lät bra. Laglös, som henne. Hon åkte iväg till ett skogsområde nära jobbet innan hon började. Hon var ute så länge att hungern blev påträngande. Tur hon hade morötter med sig!

 
Plötsligt hittade hon ett ägg. Så snart hon plockat upp det kläcktes det, och ut kom en lila drake! Apple blev ivrig och exalterad. En drake!! Och en lila! Hon stod och pratade länge med den lilla kraken, så pass att hon kom för sent till jobbet.


 

Djur var underbara.
Det var tufft att hinna sköta om dem. Men växterna var nästan värre då de behövde ännu mer omsorg och skötsel. Det var tur att katterna hade varandra, men självklart var det roligt att leka med dem ibland! Fastän Apple hellre föredrog att vara ute och hålla på med brottslighet.



Så fort Apple skramlat ihop nog med pengar köpte hon kistan med Benhilda som fick ta mycket ansvar och städa upp i hemmet. Apple hade hittat en sällsynt sköldpadda som hon förstås var tvungen att skaffa ett terrarium till! Att hon inte riktigt hade tid att ta hand om den fixade ju Benhilda.


 
Med gröna fingrar gick det bättre för Apple att ta hand om växterna. Men idag var det tungt. Hon var tvungen att hejda sig mot slutet. Det kändes om att hon skulle spy. Hon gick in och la sig på sängen. Kanske var hon utarbetad?



Hon fick visserligen hjälp av Benhilda nu, men i övrigt var det mycket. Ett helt hem, ett jobb, djur och massa plantor att ta hand om. Tog hon sig vatten över huvudet?


Kommentera inlägget här: