Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 35

Kategori: Stammen Icylake


Apple var på väg hem efter en... minst sagt spännande natt hos sin nya vän vampyren, då hon kände ett par handklovar bakom ryggen. 

"Du är anhållen för att vara involverad i ett av Dragon Valleys mest kriminella gäng. Vi ser att du inte går att lita på, du följer med oss!"

 

Apple sparkade, slet och bet men blev tillslut intvingad i bilen. *Fan, jag skulle ha styrketränat istället för att spendera natten borta!!!* Apple tänkte frustrerat och var tvungen att sitta på kåken i ett helt dygn, tills de inte lyckats bevisa något och hon släpptes.

 
Vilka utmattande 24 timmar. Apple la sig i sitt nya sovrum och laddade om. Fastän hon inte sov som alla andra tackade hon sin mamma för att hon införskaffat i den fantastiska cyber säng som nu var hennes. 



Nästa morgon hade hon fått en blomma levererad till dörren. "Jag tror det är skrivet i blod... Jag drar nu." 

Brevbäraren lämnade skräckslaget blomman och sprang iväg. Apple tittade förtjust på lappen och skriften i blod. Nog var det från han alltid! Vilken underbar blodsdoft som spred sig. Det stod: För att du älskar växter och förtjänar det vackra. Snart kommer jag avslöja mitt namn. ^v^

 
Apples ondska alienkrafter hade gett resultat. Hon blev befordrad på jobbet och kunde göra om tatueringen! Hon visste precis vad hon ville ha, en lieman. Hon hade redan haft mycket kontakt med liemannen genom de olika dödsfallen, varav de tre hon orsakat själv. Apple passade på att ta bort det övriga klottret och gick nöjt därifrån denna gång.


 
Hon passade på att hedra liemannen ännu mer på vägen hem. Hon hoppades på att han skulle känna av hennes onda energier, och kanske vilja ha ännu mer med henne att göra. Tillsammans skulle de vara ett bra team.


Kommentera inlägget här: