Sims by Skogsraah ◊

Legacys & Historier

Kapitel 33

Kategori: Stammen Icylake


Apple kom hem sent. Hon gick direkt in i sitt rum och fick se spöket av sin mamma.

"Mamma...!" "Ja, hej Apple! Jag står och leker med Cleo lite. Jag saknar henne redan. Dig med förstås! Det är tur att jag kan komma fram lite när jag känner för det. Eller hur?"

 

Apple stod och pratade lite med sin döda mor och med ens kändes det inte så farligt. Det var ganska rått att vara ett spöke. Hon började längta efter att bli ett själv... Så kunde hon gå runt och skrämmas hela dagarna. Råna banker utan någon kunde stoppa henne. Pengaproblemen skulle vara fixade.


 
Med ny ondskefull energi bjöd hon till födelsedagsfest nästa kväll! Vampyren från kvällen innan och Apricot var där. Apricot tyckte det var coolt att Apple sett deras mor som spöke. Hon hoppades innerligt att hon skulle dyka upp så att hon också fick se henne.



Åh vad det kändes fantastiskt att vara ungdom! Generation två, Apple, stod i större skor och med större planer. Hon tog hand om växterna mellan de elaka skratten och längtade till nästa dag då hon äntligen skulle börja jobba mot sin absoluta livsönskan - att bli Ondskans Kejsarinna.


 
De kriminella höll till i utkanten av stan. Apple älskade åsynen av rucklet hon skulle smida ondskefulla planer i, med så många andra likasinnade. Livet kändes perfekt. Första arbetsdagen hade gått bra. Chefen hade varit imponerad av att ha med en alien i gänget. En ond alien, många fördelar fanns det med henne! Hon skulle slita som ett djur för att bli befordrad fort som attans. Hon ville göra sina stamtatuering på en gång, men hon hade inte råd än.


 
Man behövde vara fysiskt stark och uthållig för att klara sig som kriminell. Det kändes vekt och fjantigt att stå och göra rörelser framför den fula stereon hennes mamma införskaffade i för så längesedan, men få upp flåset behövde hon. Allt skulle bli så mycket bättre när hon blev framgångsrik, med betoning på RIK kriminell!!
 
 
Kommentera inlägget här: